ONLINE FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER

RENDSZERÜNK RENDELHETŐ! KÉPZÉSI DOKUMENTUMCSOMAG ÉS ONLINE FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERCSOMAGOK

2020. szeptember 1-től új, módosított jogszabályi keretrendszer szerint lehet felnőttképzési tevékenységet végezni. Aki részszakmára felkészítő szakmai oktatást, szakképesítésre felkészítő szakmai képzést, vagy állami forrásból finanszírozott képzést folytat, engedélyt kell szereznie, melynek feltétele többek közt a minőségirányítási rendszer megléte.  Az intézményi minőség-szabályozásnak nem egyszerűen egy szabvány iránymutatása szerint kell megfelelni,  mint például az EN ISO 9001:2008 esetében, hanem a külön jogszabályi (11/2020-as Kormányrendelet) feltételrendszernek is.

A felnőttképzési minőségirányítási rendszer meglétéről az engedélyezési eljárás online regisztrációs szakaszában még elég nyilatkozatot tenni, viszont a helyszíni engedélyezési szemle során – amennyiben történik helyszíni látogatás – a kijelölt szakértői bizottság számára be is kell tudnunk mutatni  azt. Sőt, a bevezetett és működtetett minőségirányítási rendszer alapján négyévenként legalább egyszer el kell végeztetni az intézmény tevékenységének külső értékelését, melyet a Felnőttképzési Államigazgatási Szerv végez.

Rendszerünk óriási előnye, hogy papírmentesen, jogbiztonsággal (folyamatos rendszergazdai jogszabályfigyelés és frissítés) és egyszerűen lehet a minőségfejlesztési tevékenységet végezni (ONLINE és ONLINE PRO előfizetőinknek) jelentős humán erőforrás ráfordítást megspórolva, ezen felül kompakt egyszerű formában fogalmazza meg a jogszabályi követelményekre a választ.

Képzési dokumentumcsomagunk és LITE rendszerünk a hagyományos papír alapú működéshez nyújtanak segítséget formanyomtatványokkal, letölthető formában, míg ONLINE és ONLINE PRO csomagunk elektronikus űrlapjai és online szerkeszthető kézikönyve és eljárásai a teljes működtetési folyamatot az online térbe viszik.

RENDSZERÜNK RENDELHETŐ! KÉPZÉSI DOKUMENTUMCSOMAG ÉS ONLINE FELNŐTTKÉPZÉSI MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZERCSOMAGOK